Bejelentés


Kovács Pál Gimnázium English All roads lead to where you are


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek a honlapon!

Amennyiben ezt az üzenetet olvasod, elindultál a helyes úton, hogy tudásodat még tovább mélyítsd annál, amit az órán elhangzottakból és otthon magadba szívtál.

A saját osztályodra kattintva, megtalálod az iskola honlapján (www.kpgimi.hu) is szereplő féléves ütemtervet, a decemberi vagy áprilisi vizsgád követelményrendszerét, valamint a dolgozataid idejét és esetleges pótlását is.

Az oldal folyamatosan frissülni fog, úgyhogy hamarosan nyelvtani magyarázatok, gyakorlófeladatok, is felkerülnek majd az osztályod mappájába, tehát érdemes lesz gyakran idekattintanod, hogy ne érhessenek meglepetések.

Ezen felül, idővel próbaérettségik és próbanyelvvizsgák is megtalálhatóak lesznek, amelyek elősegítik a minél hatékonyabb fejlődésedet az angol nyelv területén. Halmozva az élvezeteket, hosszútávon kulturális információk, szórakoztató és készségfejlesztő feladatok is felkerülnek majd.

Jó tanulást és hasznos böngészést kívánok!

Fehér Attila

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!